Tilaus- ja sopimusehdot

Voimassa 3.1.2023 alkaen. (Päivitetty 24.6.2024).

Yleiset ehdot

1. Ehtojen soveltaminen

Näitä yleisiä toimitusehtoja (”Ehdot”) sovelletaan Termostantti Oy:n
Y-tunnus 2638837–3
ALV-tunnus: FI26388373
osoite: Asentajankatu 12, 45130 Kouvola
URL-osoitteessa www.termostantti.com omistamaan verkkokauppaan ja Verkkokaupan tuotteita koskeviin tilauksiin sekä myyntitapahtumiin.
Yhtiö pidättää oikeuden koska tahansa muuttaa näitä Ehtoja. Muutetut Ehdot soveltuvat tilauksiin, jotka on tehty Yhtiön ilmoittamana voimaantulopäivänä ja sen jälkeen.
Tilaamalla tuotteita verkkokaupastamme hyväksyt nämä ehdot. Hyväksymällä nämä Ehdot, hyväksyt myös, että voimme lähettää sinulle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseesi liittyvissä asioissa.

2. Asiakkuus

Termostantti Oy:n verkkokaupassa esiintyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron, jos muuta ei ole mainittu. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva vero, joka näkyy ostoskorissa. Hintojen valuutta on Euro. Yhtiö varaa oikeuden hyväksyä kaikki Verkkokaupan asiakkaat ennen toimitusta.

Tilataksesi sinun tulee:

  • antaa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, maksutiedot sekä muut tarpeelliset tiedot;
  • olla vähintään 18-vuotias ja
  • olla käyttämäsi maksu- tai luottokortin tai sähköisen maksuvälineen käyttäjätunnusten luvallinen haltija.

3. Tilausten käsittely ja sopimuksen syntyminen

Tilauksesi on tarjous ostaa Tuotteita, jotka on lueteltu tilauksessasi. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä epätavallisia tilauksia tai tilauksia, joita mielestämme ei ole tehty vilpittömässä mielessä.

Vastaanotettuamme tilauksesi lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää tilaamiesi Tuotteiden tiedot. Tilauksesi hyväksyminen ja sopimuksen syntyminen sinun ja Yhtiön välillä tapahtuu vasta, kun olemme lähettäneet sinulle tilausvahvistuksen.
Yhtiön on hyväksyttävä kaikki tilaukset ennen Tuotteiden lähettämistä. Yhtiö voi jättää hyväksymättä tilauksen mistä tahansa syystä.

4. Tuotteiden saatavuus ja toimitus

Toimitustavoista löydät lisää tietoa osoitteesta www.termostantti.com. Toimituskulut vaihtelevat toimitustapojen mukaan ja ovat nähtävissä tilausta tehtäessä. Toimitamme tuotteita vain Manner-Suomeen. Tuotteita ei toimiteta Ahvenanmaalle.

Tilaamasi Tuotteet pyritään lähettämään tilausvahvistusta seuraavien 2–4 arkipäivän sisällä. Yhtiö ei takaa Tuotteen saatavuutta Verkkokaupassa. Yhtiö varaa oikeuden ilman vastuuta tai aiempaa ilmoitusta muuttaa, keskeyttää tai lakkauttaa minkä tahansa Tuotteen myynnin Verkkokaupassa.
Vaaranvastuu, kuten riski esimerkiksi tuotteen vaurioitumisesta tai katoamisesta, siirtyy sinulle, kun Tuote on toimitettu sinulle.
Toimitusajat välimyyntivarauksin. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme ja valmistajan toimitusaika viivästyy, pidätämme oikeuden toimitusajan pidentämiseen vastaavasti.
Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido myyjää. Termostantti Oy ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

5. Tuotetiedot

Tilatessasi Tuotteita sinun tulee varmistua siitä, että ostamasi Tuotteet sopivat käyttöösi. Voit käyttää Verkkokaupan Tuotteista tarjoamaa tietoa tarkistaessasi sopivuutta. Yhtiö ei vastaa Tuotteen soveltuvuudesta erityisesti sinun käyttöösi.

6. Hinnat ja maksutavat

Tuotteesta veloitettava hinta on tilaushetkellä voimassa oleva hinta, joka näkyy Verkkokaupan tilauksesi koontitiedoissa ennen maksusuoritusta ja vahvistetaan tilausvahvistuksessa. Mikäli hinta on kirjoitusvirheen tai muun sellaisen johdosta ilmoitettu Verkkokaupassa ilmeisen virheellisesti, ei virheellinen hinta sido Yhtiötä.
Yhtiö voi halutessaan muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta. Muutettuja hintoja sovelletaan hintojen muutoksen jälkeen tehtyihin tilauksiin.
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetus- tai käsittelykuluja. Lisäkulut liittyen kuljetukseen, käsittelyyn sekä näiden arvonlisäveroon tai muihin veroihin eritellään Verkkokaupan Tilauksesi koontitiedoissa ennen maksusuoritusta.
Verkkokaupan ajankohtainen lista käytössä olevista maksutavoista löytyy sivustolta tilauksen yhteydestä.

7. Peruuttamisoikeus ja Tuotteiden palauttaminen

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Yrityksillä ei ole palautusoikeutta.
Asiakas vastaa ensisijaisesti vaihdosta tai palautuksesta aiheutuneista kuluista.
Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, eikä se ole ehtinyt lähteä vielä kuljetukseen, koko tilauksen peruutus on mahdollista. Ota heti yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun info@termostantti.com
Lähetyksen noutamatta jättäminen ei tarkoita kaupan peruutusta.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • Yhteystietosi, puhelinnumero, sekä pankkitilinumerosi IBAN-muodossa
  • palautuksen syy
  • sekä kopio Termostantti Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Termostantti Oy, Verkkokauppa palautus
Asentajankatu 12
45130 Kouvola
Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan 14 vrk sisällä palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Maksu palautetaan Paytrailin suojatussa palvelussa ilmoittamallesi IBAN-muotoiselle tilille tai alkuperäiselle maksutavalle.
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

8. Peruuttamisoikeuden rajoitukset

Virheellisistä toimituksista tai tuotereklamaatioista on ilmoitettava viipymättä, kuitenkin viimeistään 7 vuorokauden sisällä Termostantti Oy:n asiakaspalveluun info@termostantti.com. Mahdollisista kuljetusvaurioista tulee tehdä merkintä rahtikirjaan kuljettajan läsnä ollessa. Kuljetusvauriosta on ilmoitettava välittömästi, viimeistään 3 vuorokauden sisällä Termostantti Oy:lle. Rahtiyhtiön korvausvelvollisuus päättyy 7 vuorokauden sisällä, mikäli ilmoitusta ei tehdä ennen sitä.

9. Tuotteiden virheet

Mikäli huomaat sinulle toimitetuissa Tuotteissa olevan virheen tai toimituksesta puuttuvan tilattuja Tuotteita, tulee sinun ilmoittaa tästä asiakaspalveluumme viipymättä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli Tuotteessa todetaan olleen virhe, toimitamme tilalle virheettömän tai korvaavan Tuotteen tai hyvitämme virhettä vastaavan hinnan.

10. Vastuunrajoitukset

Yhtiön virhevastuu rajoittuu pakottavan lainsäädännön mukaiseen virhevastuuseen. Ellei sovellettavasta pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, Yhtiö ei vastaa mistään välillisestä tai muusta epäsuorasta vahingosta.
Termostantti Oy pyrkii pitämään tuotteiden tiedot ajantasaisina ja virheettöminä, mutta ei vastaa niiden oikeellisuudesta ja pidättää oikeuden muuttaa tuotetietoja ilman eri ilmoitusta.
Yhtiö ei vastaa myöskään mistään viivästyksestä tai vahingosta, joka johtuu Yhtiön vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta ylivoimaisesta esteestä, jota Yhtiön ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia Yhtiö ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.

11. Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Erimielisyydet koskien näiden ehtojen tulkintaa ja soveltamista ratkaistaan välimiesmenettelyssä Suomen lakien mukaisesti, mikäli osapuolet eivät pääse muuten keskenään sopimukseen.

12. Maksuehdot

Maksupalveluntarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

13. Yhteydenotot ja asiakaspalvelu

Jos sinulla on Verkkokauppaa, Tuotteita tai Tuotteiden tilaamista ja toimitusta koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla info@termostantti.com, tai puhelimitse 041 1991172 ma-pe klo 09–15 välisenä aikana.

Vuokrausehdot

1. Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa päivästä, jolloin kalusto noudetaan, on sovitusti noudettavissa tai lähetetään vuokranantajan varastosta, ja päättyy palautuspäivään, mukaan lukien molemmat päivät. Vuokravuorokausi vaihtuu klo 8.00 aamulla, ellei toisin ole sovittu.

2. Käyttöohjeet

Vuokralleottajan tulee tutustua kaluston turva- ja käyttöohjeisiin. Vuokranantaja tarjoaa tarvittaessa kaluston käyttöopastusta. Vuokralleottajan on käytettävä kalustoa huolellisesti, vain sille tarkoitetussa tavanomaisessa käytössä ja ohjeiden mukaisesti.

3. Kuljetuskustannukset ja vakuutukset

Vuokralleottaja vastaa kaluston kuljetuskustannuksista. Vuokranantaja ei vakuuta kalustoa. Vuokralleottajan on halutessaan huolehdittava kaluston vakuuttamisesta koko vuokra-ajalta, kuljetukset mukaan lukien.

4. Käyttöenergia ja huolto

Vuokralleottaja vastaa kaluston käyttöenergiasta, voiteluaineista, päivittäisestä huollosta ja käyttöhenkilökunnasta, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu.

5. Vahingot ja kulut

Vuokralleottaja on vastuussa kalustolle vuokra-aikana aiheutuneista vahingoista ja kustannuksista, jotka johtuvat huolimattomasta tai virheellisestä käsittelystä, puutteellisesta huollosta tai puhdistuksesta. Vuokralleottaja korvaa tuhoutuneen tai kadonneen kaluston senhetkisen uushankinta-arvon. Vuokranantaja vastaa normaalista kulumisesta johtuvista korjauskustannuksista. Vuokralleottaja on velvollinen omalla kustannuksellaan hoitamaan konetta huolellisesti ja pitämään se täydessä kunnossa ja vastaamaan kaikista korjauskustannuksista, jotka aiheutuvat epänormaalista kulumisesta tai virheellisestä käytöstä sekä työn että varaosien osalta.

6. Vastuunrajoitus

Vuokranantaja ei vastaa kaluston käytöstä tai rikkoutumisesta vuokralleottajalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista.

7. Työturvallisuus

Vuokralleottaja vastaa työturvallisuusmääräysten mukaisista työmaatarkastuksista. Jos kalusto aiheuttaa huomautuksia, vuokralleottajan tulee tehdä siitä kirjallinen ilmoitus vuokranantajalle. Vuokrahyvitys lasketaan siitä hetkestä, kun vuokranantaja saa ilmoituksen.

8. Kaluston luovutus

Vuokralleottaja ei saa ilman eri sopimusta luovuttaa kalustoa tai siirtää vuokranmaksua toiselle. Vuokralleottajan on ilmoitettava vuokranantajalle, missä kalustoa käytetään.

8. Kaluston palautus

Vuokralleottaja on velvollinen luovuttamaan koneen vuokralleantajalle sovittuun palautuspaikkaan välittömästi sopimuksen päätyttyä tankattuna (talvilaatu), puhdistettuna asianmukaisesti sekä muutoin samassa kunnossa kuin se oli vuokralle luovutettaessa. Mikäli vuokralleottaja laiminlyö oikea-aikaisen koneen palauttamisvelvollisuuden tai kone ei ole palautettaessa samassa kunnossa kuin se oli vuokralle luovutettaessa on vuokralleantajalla oikeus periä mahdolliset vuokrakaluston tankkaus, puhdistus ja kunnostuskulut vuokralleottajalta erikseen.

9. Sopimuksen rikkominen

Mikäli vuokralleottaja rikkoo sopimuksen ehtoja, vuokranantajalla on oikeus purkaa sopimus ja saada kalusto takaisin haltuunsa. Erimielisyydet ratkaistaan vuokranantajan kotipaikkakunnan alioikeudessa.

Email